Despre Noi

Constituita de oameni cu experientă în domeniul tehnologiei informatiei, comunicatiilor si instalatiilor electrice, CENTUM NET SRL execută cu competentă şi seriozitate lucrari şi ofera solutii complete, folosind echipamente si materiale de inalta calitate, în domeniile:

  • Service calculatoare, vanzare si reparare calculatoare, configuraţii personalizate, consultanta si soluţii IT pentru casă şi pentru firme, administrare servere:  Linux; Windows; FreeBS;
  • Retele de voce – date si sisteme de alarmare – proiectare şi realizare de infrastructuri de reţea şi telecomunicaţii LAN, cablare structurată voce-date cu cabluri de cupru şi fibră optică, sisteme de alarmare antiefractie;
  • Instalaţii electrice – proiectare şi execuţie instalaţii electrice si automatizari electrice civile si industriale;
  • Service – service în perioada de garanţie şi postgaranţie, consultanta tehnica si comerciala, reparatii si modernizari, mentenanta sistemelor precum si asigurarea suportului tehnic.

Lucrările electrice și rețelele de voce – date sunt efectuate de echipa noastră cu un nivel ridicat de profesionalism, materiale de calitate superioară, bazate pe soluții profesionale și adaptate pentru nevoile clientului. Proiectele si lucrările sunt efectuate luînd în considerare standartele și regulamnetele impuse de EC și cerințele clientului.

Echipamentele și materialele folosite de noi sunt de cea mai innalta calitate iar angajatii noștri sunt calificațti și autorizați pentru lucrările efectuate. Fiecare lucrare este insoțită de un certificat de conformitate și garanție care îi atestă calitate.

Alte garanții  a calității serciilor noastre sunt:

  • Atestarea AMP pentru instalarea și conectarea rețelelor de LAN ( Nr. ROM030/17.02.2000 )
  • Atestat ANRE de Tip B ( Nr. 4495/15.05.2009) pentru proiectarea și executarea instalațiilor electrice pentru construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0,4kV
  • Lincențiere pentru proiectare, instalare și intreținere al sistemelor de alarmare ( Nr. 0821/T/2006 )
  • ISO 9001:2008 si certificarea IQNet ( Nr. RO3794/20.04.2009)

de asemenea:

  • Clienții care au avut încredere în noi înca de la început, și al căror încredere a fost răsplătită de-a lungul colaborării noastre.

În speranța unei viitore colaborări vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.

delimit

Persoane de contact

Liviu HOANCA - calculatoare
0721 215 022
liviu.hoanca@centum.ro

Ioan ROSU - retele de calculatoare
0721 215 024
ioan.rosu@centum.ro

Dorin TIRAN - instalatii electrice
0721 215 021
dorin.tiran@centum.ro

Localizare

Telefon/Fax: 0256 486 765
E-mail: office@centum.ro
Program: Luni - Vineri 09.00 - 17.00
Adresa: Str Martir Nicoara Elena 3, Timişoara, Romania


Vizualizare hartă mărită

Formular de contact