POLITICA REFERITOARE LA CALITATE SI SECURITATEA INFORMATIEI

In calitate de Administrator al societatii CENTUM NET SRL ma angajez sa promovez societatea in fata clientilor prin profesionalism si respect reciproc, asigurand o dezvoltare sustenabila a organizatiei noastre. In acest sens, urmarim continuu imbunatatirea performantelor prin furnizarea de servicii de inalta calitate si prevenirea si reducerea impactului incidentelor de securitate a informatiei.

CENTUM NET SRL a dezvoltat si aplica un sistem de management integrat calitate – securitate a informatiei ca o abordare logica si sistematica de gestiune a proceselor de operare, care ii permit atingerea urmatoarelor obiective:
• cresterea satisfactiei si a increderii tuturor partilor interesate;
• conformarea cu legislatia nationala si cu toate reglementarile relevante privind calitatea si securitatea informatiei, aplicabile serviciilor livrate de CENTUM NET SRL;
• asigurarea continuitatii afacerii si minimizarea daunelor aduse afacerii datorita incidentelor de securitate a informatiei.

Atingerea obiectivelor are la baza aplicarea urmatoarelor principii:
• calitatea orientata catre client;
• implicarea angajatilor;
• perfectionarea continua a proceselor si a serviciilor prin asimilarea tehnologiilor de ultima generatie;
• concentrarea pe prevenirea disfuncionalitatilor si reducerea constanta a numarului de incidente de securitate a informatiei;
• imbunatatirea continua a performantei sistemului de management integrat prin atingerea obiectivelor stabilite si minimizarea riscurilor pe baza programelor de management.

Imi asum responsabilitatea pentru definirea, implementarea si mentinerea prezentei politici in CENTUM NET SRL si voi asigura toate resursele si mijloacele necesare realizarii acesteia si a imbunatatirii continue a sistemului de management integrat.

Este responsabilitatea fiecarui angajat al CENTUM NET SRL sa adere la aceasta politica si sa actioneze in vederea implementarii.

Timisoara, 16 octombrie 2017 Administrator
ROSU IOAN DORU

delimit

Persoane de contact

Liviu HOANCA - calculatoare
0721 215 022
liviu.hoanca@centum.ro

Ioan ROSU - retele de calculatoare
0721 215 024
ioan.rosu@centum.ro

Dorin TIRAN - instalatii electrice
0721 215 021
dorin.tiran@centum.ro

Localizare

Telefon/Fax: 0256 486 765
E-mail: office@centum.ro
Program: Luni - Vineri 09.00 - 17.00
Adresa: Str Martir Nicoara Elena 3, Timişoara, Romania


Vizualizare hartă mărită

Formular de contact